• Erkende-elektricien
  • Geen-voorrijkosten
  • Gratis-offerte

Elektricien Groningen belt u als u met spoed een elektricien nodig heeft. Wij behandelen alle binnenkomende telefoontjes met spoed. Onze erkende elektriciens staan direct voor u klaar. Ook buiten de reguliere werktijden kunnen wij u met spoed helpen. Indien de werkzaamheden voor 8 uur 's ochtends en na 17 uur 's middags of in het weekend dienen te gebeuren, hanteren wij een scherp, maar ook hoger tarief. Dagelijks tussen 08.00 uur en 17.00 uur € 75,--* incl. 21 % BTW per uur inclusief voorrijkosten en exclusief materialen.

Door de week tussen 17.00 uur en 08.00 100% toeslag

Weekeind tarief 100% toeslag

*Het eerste uur dient u volledig te voldoen.

De erkende elektricien helpt u met het oplossen van stroomstoringen, kortsluiting, problemen in de meterkast. Maar ook met de aanleg van stopcontacten, perilex aansluitingen, schakelaars, aardlekschakelaars, of andere nood situaties die met spoed verholpen dienen te worden.

Hierbij houden wij ten alle tijde rekening met uw portemonnai, en zullen alleen het hoognodige uitvoeren, tenzij u anders wenst. Tijdens de reguliere werktijden maken wij de klus af, zodat u niet onnodig op kosten wordt gejaagd. Dit kunt u allemaal bespreken met de aan u doorverwezen erkende elektricien.

Hij zal u van te voren een heldere prijsopgaaf geven. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Dus ook met spoed 050 elektricien Groningen

Onze elektriciens staan voor u klaar in de gemeenten:

Appingedam

Bedum

Bellingwedde

Delfzijl

Eemsmond

Groningen

Grootegast

Haren

page contents